Forum

Post Reply
Forum Home > Vjezbe > vjezbe s kettlebell-om

KELLS
Member

Zanima me možda vježbe koje se mogu raditi sa ketllbell-om i koju skupinu mišića pogađa pojedina vježba!? :D

September 13, 2012 at 3:32 PM Flag Quote & Reply

bodybuilding
Site Owner

Odgovor na ovo pitanje je malo pre dug da bi se pisao na forumu. :D

Pogledaj ovu knjižicu, i ovu knjižicu sa vježbama.

Funkcionalni trening s girjama (s nazivima vježbi na hrvatskom jeziku) možeš proučiti ovjde. Tu u biti imaš točno podijeljenje vježbe po mišićnim skupinama i njihov video prikaz.

ALI, čučanj šipkom, mrtvo dizanje šipkom, vojnički potisak šipkom i otežana propadanja su kraljevi među vježbama za gradnju mišića. Ako ti je cilj samo graditi mišićnu masu onda se drži radije šipki i bučica. Ali, ako već duže vrijeme radiš samo sa šipkama i bučicama i sada  želiš neki novi stimulans, okrenuti se malo i  girjama i tako šokirajti mišiće na nov i neiskušan način je dobra ideja. Ali, ako ti je cilj izgradnja mišićne mase koju još uvijek nemaš drži se šipki i bučica.

Isto tako, girje su sjajne za gradnju ramena, tetiva koljena i ruku. Ali za kvadricepse i listove te stražnju ložu sigurno imamo daleko bolje načine treninga od girja. Sve u svemu, kombinacija klasične opreme i girja je sjajan način povremene torture uspavane mišićne strukture.

--

September 13, 2012 at 4:31 PM Flag Quote & Reply

KELLS
Member

hvala!! puno ste mi pomogli jer sam želio uvesti neke nove vježbe u program da malo prmijenim način treniranja,a i da isprobam nešto novo kad već ima priliku  !! lijep pozdrav :D :D 

--
September 27, 2012 at 3:35 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

PREPORUKE

PRATITE NAS NA GOOGLE+

Recent Videos

139 views - 0 comments
366 views - 0 comments
1244 views - 0 comments
2363 views - 0 comments

OGLASNIK

Kratke porukice i komentari